Pembaruan Terkini Toggle Comment Threads | Pintasan Keyboard

  • Kang Maman 20.30 on 7 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: Kakandungan,   

    Asal Usul 

    Ibu Hamil

    Ibu Hamil

    “Ema, ari Ocad asalna ti mana ?” ceuk Ocad nanya, bari melong beungeut Ceu Ikoh.
    Ceu Ikoh teu waka ngajawab, kalah silih pelong jeung Kang Suryana.

    “Kieu, Cad. Asalna mah Bapa teh kawin ka Ema. Terus Ema teh kakandungan. Ari nu nyababkeun kakandungan teh tepungna bapa sareng ema. Ocad teh dikandung dina jero beuteung Ema lilana salapan bulan, nya lahir Ocad,” ceuk Kang Suryana mangnembalankeun.

    “Ih, geuning saur Ceu Tini mah asalna ti Tasik ?” tembal Ocad semu bingung.

     
  • Kang Maman 21.42 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: , Australia, Bala Bala, Pohon Aren, SBY, Tukang Sadap   

    Tukang Sadap 

    Menyadap Pohon Aren

    Menyadap Pohon Aren

    C ocih balik tiwarung tas meuli bala-bala…..
    Cepot : cih,,haneut teu bala-bala teh ?
    Ocih : panas kang anyar ngajait..
    Cepot : dieukeun etah koranna….
    Ocih : harr kalah hyg bungkusna..
    Cepot : heu teu gaul manehna cih, koranna pan ka panasan ku bala-bala geus pasti beritana hangat. Ieu tah beritanya deuleu…..
    Telpon SBY disadap Australia…beu…
    Cih ,,,sigana di australi mah weh tanggal aren meureunnya….
    Ocih : oh,,,paingan atuh kang minumannana anggur, da weh lahang cara di urang,,,ckckckkk…
    Cepot : heu sigana mun ki jumad asup koran bakal terkenal cih..
    Ocih : naha kang ?
    Cepot : apan ki jumad mah purah nyadap unggal poe…
    Ocih : heu euh bener nya kaang….

     
  • Kang Maman 21.34 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: , Nikah   

    Nikah 

    Duka saha nu nikah na

    Duka saha nu nikah na

    Maman : neng, aa teh bener bener cinta ka eneng..
    Neng Rina : ah nu leres a?
    Maman : leres ikh.. Ari neng cinta teu ka aa?
    Neng Rina : nya cinta atuh a..
    Maman : mun eneng cinta ka aa, urang nikah atuh yu!!
    Neng Rina : ikh ari aa, apan urang na ge sakola keneh.?!
    Maman : em… Kmh lamun urang nikah na poe minggu atuh.! Pan poe minggu mah libur.!!
    Neng Rina : ???

     
  • Kang Maman 21.13 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: BBM   

    Baca BBM 

    BBM

    BBM

    Emen : bro bro, bbm baca bro, buru penting!
    Uhun : geus bro, geus dibaca
    Emen : bales atuh jurig !!
    Uhun : apanan nitahna ge dibaca wungkul bro
    Emen teu eling))’

     
  • Kang Maman 21.07 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: Calana Kolor   

    Calana Kolor 

    Celana Kolor

    Celana Kolor

    Oded: neng kadieu heula sakeudeung
    Neng: aya naon kang? (Nyampeurkeun)
    Oded: ieu pang garokeun taeun akang (bari muka kolor)
    Neng: (olohok) alaahhh siah..loba sireuman kieu kang, na kunaon ath taeun th bet di geubrong ku sireum (bari di garo)
    Oded: heu’euh nyaeta ti saprak make kolor itu tuh (nunjuk kanu kolor)
    Neng: alaahh..paingan ath, da kolor eta mah tadi di pake ngelap cai gula tadi bahe..
    Oded: haduhh…kabiasa’an maneh mah ngelap sok kunaon wae, nyaho eta th kolor hiji-hijina (luwa lewe rek leweh)

     
  • Kang Maman 21.03 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: Kabiasaan, Ngabohong   

    Kabiasaan 

    pacaran

    Neng: sa’acan neng nampi kana cinta aa,, neng hoyong terang heula kabiasa’an aa nu sae, naon wae??
    Oded: upami nuju emut wae ka neng, aa langsung netepan weungi,,trus ngaos Qur’an, upami tos cinta ka hiji wanoja, tara nolih nu sanes, satia tos janten kabiasa’an, aa tara telat netepan 5 waktos, rajin, sopan, berehan, bageur,,,
    Neng: cekap,,,cekap,,,muhun neng ngartos,,,neng bagja pisan gaduh calon kabogoh sapertos aa,,,tah ayeuna kabiasa’an aa nu awon na naon??
    Oded: mung hiji neng…
    Neng: muhun naon??
    Oded: resep ngabohong…
    Neng: ah, eta mah keneh-kehed atuh aa gedebul mah…(Neke si oded ku selop)

     
  • Kang Maman 09.34 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: , Putus Hubungan   

    Putus Hubungan 

    Putus Hubungan

    Putus Hubungan

    Maman :“Mun, hubungan urang teh tos we dugi kadie nya ? Sanes Maman teu nyaah, tapi……….”
    Mumun :“Naon ari Maman ? Hubungan naon ieuteh ?“
    Maman :“Muhun, hubungan perkawis hutang“.
    Mumun :“Ngenah we diputuskeun, atuh kuring rugi, wayah !“

     
  • Kang Maman 09.23 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: , Lowongan Kerja, Malaysia   

    Lowongan Kerja ka Malaysia 

    Antrian Mengurus Lamaran Kerja ke Malaysia

    Antrian Mengurus Lamaran Kerja ke Malaysia

    Adang :”Ayeuna cenah aya deui lowongan kerja ka Malaysia”.
    Maman :”Saratna naon bae ?”
    Adang :”Ukur mere poto, ukuran tilu ka opat”.
    Maman :”Sabaraha hiji ?”
    Adang :”Dua karung”.
    Maman :”Jadol, hanas didengekeun”.

     
  • Kang Maman 09.13 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: , Sepatu Kulit   

    Sapatu Kulit Asli 

    Sepatu Kulit Asli

    Sepatu Kulit Asli

    Kabayan :”Ari silaing bisa atawa hente ngabedakeun antara sapatu kulit asli jeung anu imitasi ?“
    Ibro :”Teu, teu nyaho. Cing, cing tah kumaha ngabedakeunana ?”
    Kabayan :”Babari pisan, si sapatu teh sina dicoco reungit. Lamun eta sapatu barentol, eta berarti sapatu kulit asli”.

     
  • Kang Maman 09.01 on 5 January 2014 Permalink | Balas
    Tags: Kalapa, , Tukang Ojeg   

    Ojeg 

    Tukang Ojeg

    Tukang Ojeg

    Tk Ojeg : “Nu biasa we duarebu limaratus!”
    Maman : “Boga duitna ngan sarebu”
    Tk Ojeg : “Sok we numpak karunya!”

    Ojeg maju, den Maman anjecle dibonceng. Barang rek eureun, jedak. Ojeg nabrak tangkal kalapa.

    Maman : “Sing bener atuh, maenya eureun teh ditabrakeun kieu?”
    Tk Ojeg : “Hampura Maman, mayar sarebueun mah teu diereman!”
    Maman : “Beu…………………..!”

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Balas
e
Sunting
o
Show/Hide comments
t
Pergi ke atas
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Batal